Friday, July 23, 2010

nak cite ape ek?

dah lame dah nak update blog ni tapi xtau nak cite pe, byk sgt nak  cite sampai tak tau nak cite pe,heh  ade cdgn ke?;)

3 comments:

Najla Shuhud said...

La cadangkan Leha cerita pengalaman pregnant anak sulung.. Kot ada mengalami alahan teruk ke.. Mana la tau ade ibu-ibu di luar sana nak berkongsi jugak pengalaman kan.. Ade tips-tips pntg ke.. Cerita je.. ok.. hehe~

Salihah said...

hehe aah comel gaks..
panjang tu kalo nak cite..nanti bosan korang nak bace..hehe thanks for the idea :) inshaAllah ada masa nanti kt post k..ade dalam plan gak la tu :)

Nur Adibah said...

Leha, ak setuju ngan ko. Cerita r experience ko sejak jd isteri org sampaila skang. Ak pn nk tau. hehe.