Monday, May 25, 2009

kekdg kena experience the PAIN to feel the JOY: intro

ngehehe agak berbau emosi ketika menulih blog ni..tp..dah kate pun "voice of the heart" so ku luahkan jua la perasaan ku ini..bukan tujuan utk mengguris perasaan sesape kerna ni bukan la contest gores n menang..memang xde pape pun yg bole di menangi kat blog aku ni..tp..cukupla agar dpt di jadikan pengajaran buat sesape yg membacanye..(duhh! obviously aku je yg bace blog aku ni..muahahaha)

alamak..baru nak pepoyo jadi wartawan tak bertauliah tp prasan tauliah(ehem!) tp tetibe mak panggil makan daa..to be continue la..byk nak cite ni..TTFN! (tata for now)

4 comments:

Najla Shuhud said...

Sape ckp Leha je yg bc.. La br semangat nk bc tetiba to be continued plak.. huhu~

PrincessLiJo said...

alahai..baru nak layan blues baca post ko.. sekali g makan daa.. spoiler tol!

Ir A.Aziz said...

Aper yg cuba ko nak sampai kan? Hahaha! BTW, aku dah wat post pasal makan2 kat umah ko ari tuh. Silalah komen ek.

P/s - Leyha, add la shoutbox.

Nur Adibah said...

Leha, ko suke wat reader ternanti2 post ko. Ade je to be continued di akhir post ko..huhu..